Om mig

Jag är en öländsk mamma, maka, teologistudent, lycklig kattägare och prästkandidat i Växjö stift som har ett stort behov av handarbete i alla dess former; virkning, stickning, broderi, nålbindning och sömnad som en motvikt till alla teoretiska studier. Oftast har jag flera projekt på gång samtidigt. På bloggen skriver jag om just allt detta, men också om religion, tro, historia, teater, vardagsfilosofi och andra husligheter som jag tycker är intressanta eller värda att förmedla. Att vara kreativ är en del av mitt liv, därav namnet Creo. Att tro är också en del av mitt liv, Credo.

Om mönster och andra idéer.

Det jag gör kommer ibland från mitt eget huvud om jag inte nämner någon annan. Jag inspireras ofta av andra och kopierar och använder andras mönster helt eller delvis, men då uppger jag det om det presenteras i bloggen.
Nästan allt jag gör är för eget bruk eller presenter till människor jag tycker om, jag säljer ytterst lite. Handarbete och pyssel är en hobby som gör mig glad och den är väldigt lustbetonad. Det är så den måste få vara för att jag ska fungera på ett bra sätt. Kanske att det blir annorlunda i en framtid, men just nu tar jag inga beställningar.